LOHI: Suolaa lohi kevyesti laita jääkaappiin maustumaan kun valmistat muut komponentit. Paista lohen nahkapuoli rypsiöljyssä nahka rapeaksi. lisää voi ja lusikoi sulanutta voita jatkuvasti kunnes kalan sisälämpötila 42 c.
HUNAJAPORKKANA: Leikkaa porkkanat pitkittäin mandoliinilla 1 mm paksuisiksi siivuiksi. Keitä vedessä ja hunajssa kunnes napakoita. Kääri rullalle ja paahda toholla pintaan paahto.
PIKKELÖIDYT RETIISIT: Valmista pikkeliliemi kiehauttamalla kaikki ainekset. lisää mandoliinilla ohueksi leikatut retiisit ja laitta jääkaappiin maustumaan.
PAAHDETTU PALSTERNAKKAPYRE: Leikkaa palsternakka kiekoiksi. Paahda 200 asteisessa uunissa kunnes paahtuneet. n 15 min. Keitä kermassa 5 min ja tee blenderissä pyreeksi. Läviköi samettiseksi ja lisää pursotinpussiin.
HERNEENVERSOT: Laita herneenversot jääveteen ja lisää annokseen juuri ennen tarjoilua.
Keitä kalaiemi ja valkoviini kokoon. Lisää pannulle muut ainekset ja keitä noin 10 min. Voit lisätä halutessa myös yrttejä. Kaada siivilän läpi puhtaaksi.