Laita uuni lämpenemään 230 asteeseen.
Lämmitä maito, 20 g tummaa suklaata ja sokeri, jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Siivilöi jauho ja kaakaojauho kulhoon.
Sekoita maito jauhoihin osissa, kunnes massa on tasaista. Kypsennä jauho-maito -seos kevyellä lämmöllä kattilassa jatkuvasti vispaten kunnes kiehahtaa ja seos sakeutuu.
Jäähdytä pohja. Voitele souffle-vuoat kahdesti. Viilennä vuoat välissä ja toisella voitelulla kuorruta raastetulla
suklaalla niin, että suklaa peittää vuoan sisäpuolelta kokonaan tasaisesti.
Vispaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi ’’soft peak’’ ja lisää sokeria pikkuhiljaa vatkauksen aikana.
Lisää 1/4 osa valkuaisista suklaapohjaan voimakkaasti vatkaten niin, että base pehmenee. Lisää lopuksi valkuaiset kevyesti nostellen ja jaa pieniin souffle-vuokiin. Kopauta vuoat kevyesti pöytään, tasoita paletilla ja pyyhi reunan ympäriltä sormea käyttäen niin, että syntyy kouru.
Paista 230 asteessa n. 10-13 minuuttia.
Leikkaa mangoista liha ja siirrä tehosekoittimeen. Lisää vesi ja sokeri. Aja tasaiseksi kastikkeeksi. Vatkaa ranskankermasta ja kuohukermasta kuohkea mousse ja mausta sokerilla sekä vaniljauutteella.