Kiehauta pikkeliliemi. Kiehauta raastetut porkkanat kypsiksi mutta jätä napakoiksi (n.8min)
Pilko mahdollisimman pieneksi kaprikset ja salottisipuli
Kun pikkeliliemi kiehautettu, laita sinapinsiemenet ja renkaiksi leikattu punasipuli pikkelöitymään
Kun porkkanat kiehautettu, upota ne kylmään veteen etteivät ylikypsy.
Valmista majo. Yhdistä keltuaisiin, dijon, valkoviinietikka, timjami ja suola. Lisää varovasti öljyä samalla sekoittaen sauva- tai käsisekoittimella. Vie valmis majo kylmään.
Leikkaa porkkanat niin pieneksi kuutioksi kuin saat.
Yhdistä porkkanat, kaprikset, salottisipuli, dijon ja kuivamausteet (rosmariini, rakuuna) ja suola massaksi
Kiehauta paloiksi leikattu palsternakka kermassa kypsäksi.
Soseuta pyree ja lisää voi.
Aseta lautaselle pohjalle valmis pyree, siihen rengasmuottiin sisälle tartarmassa, taputtele tiiviiksi esim taitetulla lusikalla.
Vedä muotti varovasti pois ja lisää tartarin päälle pikkelöydyt punasipulirenkaat, pikkelisinapinsiemenet ja pursota pieniä kekoja majoneesia.
Viimeistele suolalla ja haluamallasi yrtillä.