Leikkaa liha pieneksi, lisää suola, pippuri ja 1/3 dl parmesaania, sekoita massa
Tee etikasta, sokerista ja vedestä kasariin pikkeliliemi, kuumenna ja lisää sinapinsiemenet, anna kypsyä n. 5 min. siivilöi sinapinsiemenet liemestä ja lisää ne lihamassaan
Valmista majoneesi kapeassa kulhossa, 2 dl öljy, parmesaani, kananmuna, suolaa, sinappi ja sitruunamehu. poraa sauvasekottimella majoneesiksi
Laita vesikrassi, loput öljystä, sitruunan mehua ja vähän suolaa blenderiin, aja tasaiseksi.
Siivuta sipuli ja friteeraa ne kullanruskeiksi. nosta paperin päälle valumaan ja lisää sormisuolaa
Laita lautaselle rucola pohjalle, kasaa lihamassasta muotilla tartarpihvi, laita päälle sipulia ja parmesaania, sekä viiriäisen keltuainen. lisää lautaselle parmesaanimajoneesia ja vesikrassiöljyä. viimeistele sormisuolalla ja pienellä määrällä sitruunamehua.