Hienonna korianteri. Irrota kahdeksan ravun liha.
Nuiji ylijäävät ravut lihanuijalla ja lisää valkosipulinkynsiä, leikattua punasipulia, myskikurpitsaa, korianteria ja porkkanaa ja lisää kattilaan. Kaada sekaan noin 2 dl vettä ja 1,5dl valkoviiniä.
Valmista smetanasta, punasipulisilpusta, korianterista, suolasta, sitruunasta ja pilkotusta ravusta tahna. Lisää leipäpalojen päälle rapulientä ja paahda pannulla kovalla lämmöllä, kunnes leipä on hieman rapeampaa ja saa kauniin ruskistuneen värin.
Keitä ruusukaalit ja perunat. Puolita ruusukaalit ja viipaloi perunat. Paista perunoita ja ruusukaaleja pannulla, kunnes ne saavat kauniin ruskean pinnan.
Mausta ravunpyrstöt sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Asettele perunat, ruusukaalit ja maustetut ravunpyrstöt lautaselle ja kaada vihannesten päälle rapujen mausteseos.
Poimi rapuliemessä olleet palat porkkanaa ja asettele ne myös lautaselle. Kaada rapuliemen sisältö siivilän läpi ja ota liemi talteen. Kaada vielä rapulientä kevyesti perunan ja ruusukaalien päälle.