Kuori ravut ja ota talteen sekä pyrstöt ja saksilihat sekä kuoret. Heitä sisälmykset pois. Paahda ravunkuoret uunissa.
Kuullota pilkotut shalottisipulit, porkkana ja palsternakka voissa.
Lisää valkoviini, vesi, tomaatit, laakerinlehti, valkopippurit, suola ja sokeri.
Anna liemen kiehua noin 30min ja siivilöi. Keitä kasaan, eli puolet nesteen määrästä pois. Lisää kerma ja anna kiehua hiljalleen vielä 15min.
Lisää tehosekoittimeen öljyä, tilliä, suolaa ja mustapippuria. Aja tasaiseksi öljyksi.
Ota kauneimmat saksilihat ja pyrstöt rapuleipiin. Paahda leivät pannulla ja anna jäähtyä. Voitele ja asettele ravunliha leivälle. Koristele tillillä ja tillinkukinnoilla.
Paahda ja pilko ravunliha ja siirrä syvän lautasen pohjalle. kaada kuuma liemi päälle ja lisää tilliöljyä. Koristele tillinkukinnoilla.