Valmista pastataikina mittaamalla jauhot kulhoon ja lisäämällä keltuaiset ja suola. Sekoita tasaiseksi ja lisää oliiviöljy. Kääri kelmuun ja siirrä jääkaappiin lepäämään.
Täyte: Kuullota sipuli pannulla ja lisää sekaan sitruuna, tilli ja ravut Laita kylmään vetäytymään.
Mankeloi pasta sopivan paksuiseksi ja aseta 2rkl täytettä pastalevyn päälle.
Kostuta reunat vedellä, jotta raviolit pysyvät kiinni.
Keitä raviolit kiehuvassa vedessä, kunnes raviolit nousevat pinnalle.
Laita rapuliemen ainekset kattilaan ja keitä niitä kunnes vihannekset pehmenevät. Siiviöli liemi ja keitä vielä hetki kasaan. Tarkista suola ja happo.
Aja tehosekoittimessa tilli ja öljyt tasaiseksi, kunnes öljy on kauniin vihreää ja siivilöi.
Viimeistele annos raastetulla parmesaanilla ja tilliöljyllä.