Valmista majoneesi. Riko kananmuna korkeaan astiaan ja lisää sitruunanmehu sekä etikka. Kaada rypsiöljy ohuena nauhana samalla sauvasekoittimelle sekoittaen, kunnes majoneesista tulee paksua. Lisää dijonsinappi ja sinapinsiemenet. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.
Pilko pieneksi purjo ja kuullota voissa kunnes purjo hieman pehmenee. Lisää hunaja. Lisää mascarpone sekä tuorejuusto ja sekoita pannulla tahnamaiseksi. Mausta suolalla.
Pilko pekoni ja paista pannulla rapeahkoksi. Lisää sienet ja paista sen verran, että sienistä haihtuu neste. Jätä rakenne napakaksi.
Kokoa leivät. Laita dijonsinappi majoneesia molempiin ruisleivän puolikkaisiin. Lisää purjotahna ja pekonisieni muhennos. Asettele suolakurkkuviipaleet päälle, ja kuorruta täyte reippaasti juustoraasteilla.
Laita valmiit ruisleivät parillagrilliin ja grillaa niin kauan, kunnes leivissä on rapea pinta ja juusto sisällä sulaa.