Valmista ensin pikkelöity kyssäkaali. Lisää kattilaan 3 osaa vettä, 2 osaa sokeria ja 1 osa etikkaa. Kiehauta ja lisää viipaloitu kyssäkaali liemeen ja laita jääkaappiin viilenemään.
Puolita pekoniviipaleet ja laita ne kylmälle pannulle. Aseta hella keskilämmölle ja anna pekonin rasvan sulaa hiljalleen pannulle. Kun rasva alkaa tiristä, ala kääntelemään pekoneita ensin 1 min välein ja sitten useammin, kunnes molemmat pinnat ovat kullanruskeita mutta ilman palaneita kohtia. Voit hieman nostaa pannun lämpötilaa loppuvaiheessa mikäli pekoniin ei tule tarpeeksi väriä, mutta tällöin varo ettei pekoni pala. Nosta pekonit ritilän tai talouspaperin päälle jäähtymään.
Sekoita ryytisinappi majoneesin kanssa oman maun mukaan. Halkaise romainelehdet puoliksi ja pyörittele sitruunanmehussa ja oliiviöljyssä. Mausta raastetulla sitruunankuorella, suolalla ja mustapippurilla.
Viipaloi leipä ja raasta juusto. Asettele juustoa reilusti leipäpuolikkaiden päälle. Paista keskilämmöllä pannulla voissa. Lisää puolivälissä päälle kattilankansi, jotta juusto sulaa helpommin. Kun leivät on paistettu voit vielä käyttää mahdollisen ylijääneen juustoraasteen kuumalla pannulla nopeasti, ja kaataa sulaneen juuston leipien väliin. Kasaa leivät ja leikkaa ne keskeltä.