Tartar pihvi, ota lihasta siisti pala ilman rasvaa. Kuutioi veitsellä 3mm x 3 mm kuutioiksi. Paahda rosepippurit pannulla ja murskaa morttelissa kirvelin kanssa tahnaksi. Sekoita pippuri/kirveli tahna, dijon sinappi, tabasco, suola lihan kanssa, tarkista maku ja vie jääkaappiin maustumaan.
Sitruuna majoneesi. 1 kpl kananmuna sylinterinmuotoiseen kulhoon. lisää 1,5 dl öljyä sekä dijon sinappi sekä sitruuna. Sekoita majoneesiksi sauvasekoittimella aloittaessa pohjalta vetäen ylöspäin. Tarkista maku ja vie jääkaappiin maustumaan
Pommes shouffle. Leikkaa peruna mandoliinilla 1 mm paksuiksi levyiksi. Laita levyt paperin päälle kuivamaan n. 10 minuutiksi. Vaihda papereita välillä jotta imee kosteuden pois. Kun peruna levyt ovat ”kuivahkoja” lisää joka toisen pintaan perunajauhoa ja joka toiseen kananmunan valkuaista. Paina puolikkaat yhteen ja leikkaa muotilla 3 cm halkaisijaltaan oleviksi kiekoiksi. Friteeraa 170 c öljyssä kullan keltaisiksi, perunat pullahtavat pallon muotoisiksi sipseiksi.
Kokoa annos. Aseta tartar muotilla siististi ja paina keskelle kuoppa. Lisää kuoppaan kananmunan keltuainen ehjänä, lisää ripaus suolaa ja koristele lehtipersiljalla. Lisää lautaselle sitruunamajoneesia ruokalusikallinen ja lisää päälle perunat. Raasta perunoiden päälle runsaasti parmesan juustoa.