Mittaa kattilaan litra vettä ja laita kombu ja kuivatat siitake sienet veteen. Keitä noin 2 minuuttia ja poista kombu. Jatka sienien keittämistä kunnes maku tule hyvin esiin. Lopuksi hauduta tee mukaan muutaman minuutin ajan.
Murustele tuore hiiva ja laita plekillä uuniin 180-asteeseen noin tunniksi. Jäähdytä ja murskaa hienoksi morttelissa.
Sekoita 200 g jauhoa ja 140 g vettä taikinaksi, lisää hieman suolaa ja vaivaa taikinaa hetken kunnes se ei ole enää tahmeaa, lisää tarvittaessa vehnäjauhoa. Kääri taikina kelmuun ja laita se jääkaappiin lepäämään kunnes se tuntuu korvanlehdeltä.
Pilko shalotti pieneksi sienten kanssa. Jätä muutamia sieniä kokonaisiksi annoksen kokoamista varten ja paista muut täytteeseen. Mausta suolalla ja pippurilla ja raasta joukkoon tryffeliä tai lisää hieman tryffeliöljyä. Aja tasaiseksi tehosekoittimessa ja laita pursotinpussiin.
Kauli taikinasta ohutta levyä ja leikkaa stanssilla ympyröitä. Pursota keskelle täytettä ja taita kiinni ja tee navan näköisiä muotoja. Keitä pelmenit liemessä.
Paista vielä ohuita suikaleita kuningasosterista ja kokonaisia enokeja annokseen. Ja ripottele päälle hiivasta tehtyä umami-jauhetta.