Kiehauta 1-2-3 liemen ainekset kattilassa. Kuori kurkut ja tee palloja palloraudalla. Kaada liemi päälle. Leikkaa väinönputkesta sopivia paloja ja kaada päälle kuumaa pikkelientä.
Leikkaa perunat ½ cm paksuiksi kiekoiksi ja stanssaa. Keitä suolatussa vedessä 7min tai kunnes lähes kypsiä. Nosta pellille ja valele ruskealla voilla. Paahda 160 asteisessa uunissa loppuun. Raasta päälle sitruunan kuorta ja piparjuurta. Mausta suolalla.
Leikkaa perunasta mandoliinilla ohuita viipaleita. Friteeraa 160 asteisessa friteerauskoneessa kunnes kullanruskeita. Mausta suolalla.
Aja tehosekoittimessa kiehuvan kuumaksi tillit ja öljy. Siivilöi harsoliinan ja mausta suolalla.
Vatkaa smetana vaahdoksi, mausta ja siirrä pursotinpussiin.
Renssaa taimen ja leikkaa sopiviksi paloiksi. Mausta suolalla ja valele ruskealla voilla. Kypsennä 160 asteisessa uunissa 2-3 min palakoosta riippuen. Siirrä kylmälle pellille ja valele päälle vielä ruskeaa voita.