TAIKINA: Nypi 100 g voita jauhoihin ja lisää tarpeeksi kylmää vettä jotta saat taikinan muodostettua. Kauli, lisää loppu voi ohuina siivuina ja taita sekä kaulitse. Viilennä jääkaapissa välillä kelmuun käärittynä ja taita sekä kaulitse uudelleen. Anna levätä jääkaapissa.
SISUS: Kuumenna uuni 230 asteeseen. Kuori ja pilko ja karamellisoi sipulit öljyssä. Pilko liha suupaloiksi ja paista pannulla. Yhdistä sipulit ja lihat kattilassa. Lisää muut aineet ja keitä kannen alla kunnes liha hyvin pehmeää (noin tunti). Ota liemestä noin 2 dl erilleen ja suurusta kastikkeeksi tilkalla kermaa.
Kauli voitaikinasta noin 5 mm paksu levy ja vuoraa piiraspohja. Laita päälle leivinpaperi ja herneitä. Esipaista noin 10 minuuttia 230 astetta.
Lisää täyte esipaistettuun piirakkaan ja kauli päälle kansi, joka peittää koko piiraan. Sivele reunat ja päällinen kananmunalla. Paista 230 astetta noin ½ tuntia.
Lisäkkeeksi siivuta kurkkua ja chiliä, jotka on maustettu etikalla, suolalla ja sokerilla .