PASTATAIKINA: Laita jauhot kutteriin. Erottele keltuaiset kulhoon ja lisää mukaan kokomunat ja vesi sekä suola. Laita jauhot pyörimään kutterissa ja lisää munaseos mukaan. Anna pyöriä kunnes ainekset kunnolla sekaisin. Poista taikina leikkurista ja painele kasaan yhdeksi taikinapalloksi. Vakumoi ennen käyttöä.
TÄYTE: Hienonna valkosipulinkynnet ja laita kulhoon. Lisää mukaan vuohenjuusto, parmesaani, keltuainen ja basilika. Sekoita ainekset keskenään ja mausta mustapippurilla. Laita täyte pursotinpussiin.
Rullaa pastataikinaa koneella aloittaen terän asetuksesta nolla (paksuin asetus) ja joka rullaus kerran jälkeen pienennä terää yksi asetus. Kun olet päässyt toiseksi viimeiseen asetukseen on taikina sopivan ohutta ravioleihin.
Laita yksi pastalevy jauhotetulle pöydälle ja pursota täytettä kahteen riviin jättäen noin 5 cm väliä pursotuksille. Kostuta täytteen väleihin jäänyt taikina sipaisulla vettä ( Jos taikina on täydellisen kostea, tätä ei tarvitse tehdä).
Levitä toinen taikinalevy päälle aloittaen toisesta reunasta ja samalla kevyesti kämmenselällä täytteiden välit painaen. Painele sormilla ilma pois jokaisen täytteen ympäriltä varovasti. Koska täyte on pehmeä vaatii tämä herkkyyttä sormissa. Leikkaa taikinaleikkurilla raviolit neliön mallisiksi tyynyiksi. Nosta varovasti jauhotetulle liinalle odottamaan keittämistä.
Keitä ravioleja suolatussa vedessä 2-3 minuuttia. Nosta ne keitinvedestä laakealle pannulle ja lisää mukaan voi ja salvian lehdet. Lisää pannulle myös tilkka keitinvettä. Kiehauta raviolit pannulla varovasti sekoittaen jotta voista ja vedestä syntyy ohut kastike. Tarjoile heti.