PASTATAIKINA: Sekoita kulhossa jauhot ja kananmunat. Vaivaa taikinaa voimalla n. 10 minuuttia. Laita elmukelmuun ja jääkaappiin 30 minuutiksi.
AROMAATTINEN TOMAATTICONSOMME: Laita kaikki ainekset blenderiin, anna pyöriä 2 minuuttia kovalla teholla. Siivilöi blenderin sisältö kuituliinan läpi kattilaan ja kiehauta. Maista. Lisää tarvittaessa, etikkaa, sokeria tai suolaa. Siivilöi liemi uudestaan kaksinkertaisen kuituliinan läpi ja kaada kirkas liemi astiaan odottamaan.
PUNAPESTO: Laita kaikki ainekset sauvasekottimen mukana tulleeseen korkeaan kulhoon. Aja sauvasekoittimella sileäksi. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja hunajaa.
Ota pastataikina pois jääkaapista ja puolita se työstämisen helpottamiseksi. Aja taikina pastakoneen suurimman asetuksen läpi. Taita kaksinkerroin ja toista.
Aja taikinaa pastakoneen läpi niin, että pienennät (ohennat) koneen asetusta yhden kerrallaan, kunne pääset toiseksi viimeisimpään asetukseen. Ota pyöreä muotti ja painele pastataikinasta pyöreitä paloja. Lisää pastan keskelle punapestoa, sekä pieni nokare ricottaa. Kastele taikinan toinen reuna ja taita varovasti kaksinkerroin. Painele ilma pois, niin että täytteet jäävät keskelle. Kastele reunat. Vedä pöydän mukaisesti molemmat reunat yhteen. Lisää jauhoja tasolle, johon lasket tortelliinit, jotta ne eivät tartu siihen kiinni. Keitä suolatussa vedessä kaksi minuuttia. Laita talouspaperille kuivumaan. Laita kauniisti kolme tortelliinia lautaselle ja koristele parmesaanilla, mustapippurilla ja basilikalla. Kaada consomme lautaselle, niin että pohja peittyy.