SIEMENNÄKKÄRI: Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Varmista, että massa on suht napakkaa, mutta kananmuna sitoo kaiken yhteen. Kaada seos uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
TIMJAMIKURPITSAPYREE: Pilko myskikurpitsa kuutioiksi, revi kevyesti timjamin oksat ja aseta kaikki uunipellille. Kaada päälle oliiviöljy sekä suola, ja laita uuniin noin 30-40 minuutiksi siihen asti, kunnes kurpitsat ovat kypsiä ja pinta saanut kauniin värin. Soseuta paahtuneet kurpitsat sauvasekoittimella ja lisää kuohukermaa ja voita, kunnes koostumus on halutunlaista. Mausta suolalla ja mustapippurilla makusi mukaan.
KESÄKURPITSASALAATTI: Pilko kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi. Pilko yrtit kevyesti. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja anna maustua hetki
ANNOKSEN PÄÄLLE: 1 kpl appelsiini pilkottuna
Järvikylän sitruunamelissaa