KANANRINTAFILEE: Lämmitä pannu kuumaksi, paista kanan pinnat kiinni öljyssä, timjamin, suolan ja pippurin kanssa. Siirrä pannu uuniin foliolla peitettynä. Paista noin 20 minuuttia, fileen paksuudesta riippuen.
KANANNAHKA: Poista nahkasta rasva puukolla rapsuttamalla ja laita nahka uuniin kahden pellin väliin. Anna paistua 30min. Ota nahka uunista ja anna levätä hetki. Mausta suolalla.
PERUNA-ARTISOKKAPYRE: Keitä perunat ja artisokat pehmeiksi, soseuta blenderissä kuohukerman ja suolan kanssa.
KANTTARELLIKASTIKE: Pilko sipulit ja kantarellit pieniksi paloiksi. Sulata voi pannulla, lisää sienet, sipulit ja timjami. Kuullota hetki. Lisää jauhot ja pyörittele hetki pannulla. Lisää kerma sekä mausteet. Anna saostua miedolla lämmöllä n. 15min.
TIMJAMIÖLJY: Lisää timjami, öljy, valkoviinietikka ja suola blenderiin. Blendaa hienoksi. Valuta siivilän läpi öljy kulhoon. Kokoa annos ja tarjoa.