LASINUUDELIT: Keitä vesi kattilassa kiehuvaksi, laita nuudelit joukkoon ja ota kattila pois levyltä. Mausta suolalla. Anna nuudeleiden hautua vedessä noin kaksi minuuttia ja nosta kylmään veteen odottamaan.
MANTELI-KOOKOSKASTIKE: Laita mantelit uunipellille ja paahda niitä noin 8 minuuttia 180 asteisessa uunissa keskitasolla. Laita paistinpannulle voi, kerma ja kookosmaito ja hauduta noin 10 minuuttia. Lisää sokeri ja ota pannu sivuun kuumalta liedeltä.
SIENIPYREE: Laita sienet likoamaan veteen ja lisää 1 tl suolaa, anna liota noin 15 minuuttia. Kuivata sienet siivilässä ja laita paistinpannulle voin (50 g) ja kerman kanssa hautumaan. Hauduta noin 10 minuuttia keskilämmöllä. Nosta raaka-aineet pannulta blenderiin ja sekoita kevyesti. Laita loput voit ja maito joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lusikoi seos kastikepulloon odottamaan.
KEKSIMURU: Sekoita maito ja sokeri keskenään. Sekoita blenderissä keksit muruiksi ja laita joukkoon sokerimaito.
Laita nuudelit astiaan ja lisää joukkoon kookos-manteli kastike, sekoita huolellisesti ainekset keskenään. Asettele manteli-kookos nuudelit lautasen keskelle ja keksimuru viereen. Levitä sienipyre kastikepullosta nuudelien päälle raitoina. Koristele voissa paistetuilla suppilovahveroilla.