Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Lavikaisen rouheampi rosolli, Timon resepti

MasterChef24 joulu Timon rosolli
Julkaistu 17.12.2024 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan joulukauden resepti.

Ainekset

  • porkkanaa
  • perunaa
  • sipulia
  • suolakurkkua
  • omenaa
  • punaviinietikkaa
  • vaahterasiirappia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • silliä, tämän voi korvata halutessaan esim. muikun mädillä

Kastike

  • 1 prk smetanaa
  • punasipulia
  • sitruunamehua
  • sokeria
  • hienoa merisuolaa

Valmistusohje

Ota haluamasi määrä vihanneksia ja omenaa, pilko rouheiksi paloiksi, sotke sekaisin.

Lisää joukkoon loraus punaviinietikkaa, lusikallinen vaahterasiirappia, suolaa ja pippuria oman maun mukaan.

KASTIKE: Smetanan joukkoon pilkotaan punasipulia, puristus tuoreen sitruunan mehua, hitunen suolaa ja sokeria.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit