Laita sousvide päälle ja vesi lämpenemään. Fileoi kala, mausta suolalla ja mustapippurilla ja laita kelmun sisälle tiiviiksi rullaksi. Laita kalan perkeet ja 50 g voita kattilaan odottamaan ja laita liesi miedolle lämmölle. Kun sousviden vesi on 55 asteista laita kirjolohikäärö vesihauteeseen 30 minuutiksi.
Kuori ja leikkaa sipulista puolet ja paista pannulla voissa kunnes se on karamellisoitunut. Kiehauta pikkelöintiliemi. Viipaloi loput sipulista ja lisää viipaleet liemeen. Jätä odottamaan.
Kuori juurekset ja peruna, hukkapalat voi laittaa kalanperkeiden sekaan, lisää kalaliemi ja laita kattilaan muhimaan noin 30min. Lopuksi lisää kerma ja sammuta liesi. Nosta lohi pois vesihauteesta, anna levätä hetki ja leikkaa 3 cm x 3 cm paloiksi. Annostele lohi, juurekset, karamellisoidut ja pikkelöidyt sipulit lautaselle. Kaada siivilöity kermainen kalaliemi mukaan. Koristele tillillä.