Kuori ja keitä perunat. Kuori ja silpu sipuli renkaiksi.
Laita sipulit ja 50g voita kattilaan keskilämmölle karamellisoitumaan. Kuori ja leikkaa porkkana haluamaasi muotoon. Laita öljyä pannuun ja lämpö kovalle. Siirrä porkkanat pannulle.
Valmista jauhelihamassa. sekoita jauheliha, kananmuna, soija, suola ja mustapippuri. Muotoile pihveiksi
Leikkaa tomaateista siemenet pois ja pilko pieniksi kuutioiksi. Pyörittele valkoviinietikassa, oliiviöljyssä, hunajassa ja soijassa.
Kun perunat ovat kypsiä, valuta melkein kaikki keitinvesi (jätä n. 0.5dl) tiputa lämpö minimiin ja lisää kerma.
Survo perunasurvimella tai sauvasekoittimella ja lisää 50g voita ja suola. Laita pursotuspussiin
Paista kuumalla pannulla pihviin paistopinnat ja valele voilla. Laita vielä n.8 minuutiksi uuniin 200c
Kun komponentit valmiina, annostele lautaselle pihvit, niiden päälle karamellisoitu sipul. Lisää kauniisti lautaselle perunapyree, porkkanat ja tomaattisalsa.
Nauti.