Leikkaa kanasta irti rintafileet, mutta jätä siipiluu kiinni, leikkaa koivet irti.
Paista pannulla ensin nahkapuoli alaspäin, kunnes nahassa on kaunis ruskea pinta
Käännä palat ja lisää voita pannulla. Valele voilla ja paista vielä n. 5 minuuttia. Mausta suolalla. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
Leikkaa kukkakaalista nuppuja uunipellille ja pyörittele ne öljyssä. Kuori keltajuuri ja leikkaa lohkoiksi. Paista molempia 200C uunissa n. 30 min. Mausta suolalla.
Leikkaa pavuista kärjet pois ja huuhtele. Keitä papuja n. 3min suolatussa vedessä. Jäähdytä ja mausta suolalla.
Raasta juustoa leivinpaperille n. 10cm halkaisijaltaan oleva kasa. Paista uunissa 200C:ssa n. 20 min.
Kokoa annos lautaselle; laita salaattia lautasen pohjalle. Lisää kasvikset, asettele kana kasvisten päälle. Levittele vinegrettiä päälle ja koristele juustotuillella.