Valmista mojo kastike. Paahda chili ja paprika mustaksi liekillä. Laita kulhoon kelmun alle ja anna olla 5min. Poista palaneet kuoret ja laita molemmat blenderiin. Lisää loput aineet ja soseuta. Mausta maun mukaan. Anna maustua kylmässä.
Pese ja leikkaa perunat isoiksi lohkoiksi. Laita uunivuokaan. Lisää valkosipuli, rosmariini, suola ja reilusti oliiviöljyä. Paahda 200c uunissa 45min välillä sekoittaen.
Tee rapumarinadi sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Laita ravut marinoitumaan 30min. Yritä saada makua myös lihaosaan avaamalla kuorta. Paista ravut 2min per puoli kuumassa grillissä, nosta leikkuulaudalle ja poista kuoret. Valmista maustevoi sekoittamalla kaikki aineet yhteen. Sivele kuuma rapu maustevoilla.
Paista entrecote 1min molemmin puolin ja ota hetkeksi lepäämään. Mausta suolalla. Toista käsittely grillissä ja paista 3min per puoli. Lisää suolaa. Annan vetäytyä 10min ennen tarjoilua.
Koristele annos tuoreella korianterilla ja perillalla.