Maa-artisokka-palsternakka-perunapyree
MAA-ARTISOKKA-PALSTERNAKKA-PERUNAPYREE: Kuori maa-artisokat, palsternakka ja perunat. Keitä 15min vedessä. Kaada keitinliemi pois. Lisää kattilaan maito. Keitä kasviset kypsiksi (15min). Lisää voi, kerma sekä suola. Tarkasta maku.
PAISTETUT KANAN RINTAFILEET: Paista kanan rintafileet voissa noin neljä minuuttia puoleltaan.
TOMAATTI-SIPULISALSA: Pilko tomaatti ja sipuli blenderissä. Lisää valkoviinietikka.
PIKKELÖIDYT KANTTARELLIT: Keitä liemi, niin että sokeri sulaa. Anna liemen jäähtyä hetki. Lisää pilkotut kanttarellit liemeen.
YRTTIÖLJY: Pilko yrtit. Lisää rypsiöljy ja valkoviinietikka, sekä ripaus suolaa.
Kokoa annos.