Pese ja kuori maa-artisokat. Lisää kattilaan maidon kanssa ja mausta suolalla. Keitä hiljalleen, kunnes maa-artisokat ovat kypsiä ja soseuta blenderissä. Lisää keittämiseen käytettyä maitoa, kunnes rakenne on hyvä. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Mausta kanan rintafile suolalla ja pippurilla ja jätä maustumaan noin 20 min. Paista pannulla keskilämmöllä nahkapuoli alaspäin, kunnes nahka on kauniin kullanruskea ja rapea. Käännä ja jatka miedolla lämmöllä, kunnes kana on kypsää. Viimeistele voilla ja rakuunalla.
Hienonnettu sipuli kuullotetaan miedolla lämmöllä voissa läpikuultavaksi ja maustetaan pippurilla. Lisää joukkoon viinietikka ja vesi, redusoi puoleen. Redusoinnin aikana sulata voi. Erottele kulhoon keltuainen ja siivilöi redusoitu neste joukkoon. Aseta kulho vesihauteeseen ja jatkuvasti vatkaten saosta seos kuohkeaksi. Ole varovainen lämpötilan kanssa, ettei kananmuna mene kokkeliksi. Saostettuun kastikepohjaan lisätään sulatettua voita pienissä erissä koko ajan sekoittaen, kunnes koostumus on kiiltävä ja paksu. Tarkista suola ja happo ja viimeistele hienonnetulla rakuunalla.
Kokoa annos.