VALMISTUS: Sekoita kaksi kananmunaa 00-jauhoihin ja vaivaa taikinaa n. 10 min. Laita taikina kelmuun huoneenlämpöön n. 20 minuutiksi.
Raasta punajuuri ja laita se kiehumaan sipulin, öljyn sekä mausteiden kanssa n. 20 minuutiksi.
Laita kulhoon öljy ja silputtu timjami maustumaan. Lisää suola ja pippuri. Anna maustua annoksen esillepanoon asti.
Raasta parmesaanijuusto ja sitruunankuorta. Lisää puolikkaan sitruunan mehu ja keitä kasaan koko ajan vatkaten.
Laita kulhoon kananmuna, parmesaanijuusto, korppujauhot, silputtu timjami, suola, raastettu sitruunankuori sekä sitruunan mehu ja sekoita. Muotoile palloksi ja uppopaista muutama minuutti 160 asteessa.
Kauli pastataikina ohueksi levyksi. Tee taikinasta pastakoneella spagettia. Keitä pastaa 2 min ja sekoita punajuurikastikkeeseen imemään makua ja väriä.
Koristele annos tuoreella timjamilla ja syötävillä kukilla.