Murskaa viherpippurit ja mausta kassler suolalla ja pippurilla. Jätä maustumaan 30-45 min.
Hienonna salottisipuli ja kuullota kattilassa pienessä määrässä öljyä. Lisää kuullotettuihin sipuleihin olut ja keitä kasaan, kunnes nestettä on jäljellä noin puolet. Lisää kanaliemi ja keitä taas kasaan noin puoleen. Siirrä reduktio kannuun ja lisää 5 mustan valkosipulin kynttä. Soseuta sauvasekoittimella ja siivilöi puhtaaseen kattilaan. Lisää noin 2 tl hienonnettua rosmariinia. Säädä kastikkeen makeus viimeisellä valkosipulin kynnellä. Viimeistele vatkaamalla joukkoon nokare voita.
Grillaa possun kassler kuumalla hiiligrillillä ja siirrä vetäytymään, kunnes sisälämpötila on 65 astetta.
Grillaa kuumalla grillillä öljytty ja suolattu kukkakaalinlohko. Kukkakaali saa ottaa reilusti väriä.
Sekoita vinegrette oliiviöljystä, punaviinietikasta, kokojyväsinapista ja hunajasta. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Pyöräytä salaatti kastikkeessa juuri ennen tarjoilua.
Kokoa annos.