1. Barbecuekastike: Kuori sipuli ja hienonna se. Kuullota silppu öljyssä kasarissa. Lisää tomaattimurska ja -pyree. Mausta suolalla, pippurilla, sambal oelikilla, neilikalla ja sokerilla ja keitä hiljaa poreillen 20 minuuttia. Kuori valkosipulinkynsi ja raasta tai murskaa se kastikkeeseen.
2. Hiero siankylki suolalla ja pippurilla. Voitele grillauskastikkeella kauttaaltaan. Grillaa käännelleen riittävän kaukana kuumimmasta hehkusta. Kypsyminen vie noin 30-35 minuuttia. Leikkaa kylki niin, että joka palaan tulee luu. Tarjoile loppukastike lihan ohella.
3. Salotit kastikkeessa: Kuori salottisipulit ja ruskista niitä voissa, mausta. Keitä lihaliemi, viini ja tomaattipyree, suurusta vesitilkkaan liuotetulla maissitärkkelyksellä. Lisää salotit kastikkeeseen ja kiehauta vielä. Tarjoile siankyljen kylkiäisenä.