Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Riisiä ja Kanaa ja kasviksia kiinalaisittain, Erikan resepti

masterchef_suomi_kausi_07_jakso_02_annos_erika_kuva_juuli_aschan_sveins8663
mtv
Julkaistu 18.02.2025 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden toisen jakson resepti.

Ainekset

  • 2 kanankoipireittä
  • 1 Keltainen paprika
  • 2 porkkanaa
  • 1 keltasipuli
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 1 tl inkivääriä
  • 2 chiliä
  • riisiviinietikkaa
  • soijakastiketta
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl korianteria
  • Oliiviöljyä paistamiseen
  • maissijauhoja

Valmistusohje

Irrota koipireidestä lihat marinoitumaan. Marinadiin loraus soijakastiketta ja riisiviinietikkaa, sekä ruokalusikallinen maissijauhoja. Valmista liemi kastikkeeseen.

Kananluut kattilaan, pilko sekaan sipulia, paprikaa, porkkanaa, valkosipulia, inkivääriä ja chiliä. Lisää ½ litraa vettä. Keitä lientä puoli tuntia. Siivilöi liemi ja lisää soijakastiketta ja riisiviinietikkaa oman maun mukaan. 

Pilko porkkana, paprika, sipuli, pari valkosipulin kynttä ja pieni määrä inkivääriä. Paista pannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää lopuksi ruokalusikallinen riisiviinietikkaa ja soijakastiketta.

Huuhtele riisi. lisää riisi kiehuvaan veteen. Keitä kypsäksi.Kokoa annos!

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit