Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Ruskeakastike, Sofian resepti

Gastronomisen_sinfonian_soolo-29
mtv
Julkaistu 05.03.2025 12:10

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden neljännen jakson resepti.

Ainekset

  • 60 g voita
  • 60 g vehnäjauhoja
  • 60 g voita
  • ¾ osa kanalientä
  • suolakurkkulientä

Valmistusohje

Paahda n. 7min vehnäjauhoja koko ajan sekoittaen. Kokeile sormenpäällä ja maista, että siinä on samanlainen maku kuin kahvinpurussa, mutta väri on vielä keskiruskeaa. Lisää voi ja sekoita. Lisää kanaliemi ja keitä kasaan. Lisää vielä suolakurkkuliemi ja voita. Aja blenderissä tasaiseksi ja tarkista maku.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit