Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Ruskeakastike, Samulin resepti

Gastronomisen_sinfonian_soolo-25
MTV
Julkaistu 05.03.2025 12:09

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden neljännen jakson resepti.

Ainekset

  • 50 g voita
  • 50 g vehnäjauhoja
  • 4 dl kanalientä
  • maustamiseen suolakurkkulientä ja dijon sinappia

Valmistusohje

Lisää jauhot kuumaan kattilaan, ruskista voimakkaasti, kunnes väri muistuttaa fariinisokeria. Lisää voi ja jatka ruskistamista, kunnes väri muistuttaa kahvinporoja.

Ota pohjavispilä ja lisää kanaliemi pienenä norona voimakkaasti vispaten, kunnes koostumus halutun kaltainen. Mausta sinapilla ja suolakurkkuliemellä. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit