Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Ruskeakastike, Markun resepti

Gastronomisen_sinfonian_soolo-20
MTV
Julkaistu 05.03.2025 12:09

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden neljännen jakson resepti.

Ainekset

  • 60 g vehnäjauhoa
  • 60 g voita
  • 5 dl kanalientä
  • 2 tl dijon sinappia
  • ½ dl suolakurkkulientä
  • lisäksi 30 g voita kuutioina

Valmistusohje

Ruskista jauhot kattilassa fariinisokerin ruskeaksi.

Lisää voi joukkoon ja anna vielä ruskistua tummaksi.

Lisää kanaliemi joukkoon. Anna kiehua n. 10 min.

Mausta Dijon sinapilla ja suolakurkkuliemellä.

Vatkaa lopuksi voikuutioita joukkoon.

Tarjoile kuumana.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit