MYSKIKURPITSASOSE: Pilko myskikurpitsa lohkoiksi ja laita kiehumaan kanelitangon kanssa veteen. Anna kiehua, kunnes kurpitsa on kypsää. Soseuta blenderillä tai sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää 50 g voita ja 2 dl kuohukermaa. Siivilöi massa ja tee vaahto sifonilla.
CHILIÖLJY: Kuullota chilisiivut rapeiksi öljyssä ja siirrä sivuun jäähtymään. Ota öljy talteen. Lisää öljy lopuksi keiton päälle.
MAUSTETUT KURPITSANSIEMENET: Laita uuni lämpiämään 200 C. laita siemenet leivinpaperin päälle ja lorauta vaahterasiirappia siemenien päälle. Taita leivinpaperi siemenien päälle, koska poksuvat uunissa kypsyessään.
Ota jäähtymään ja asettele lopuksi annoksen päälle.
Kokoa annos.