PAAHDETUT, KUOTITUT JA KEITETYT MYSKIKURPITSANSIEMENET:
Laita vesi kiehumaan. Halkaise myskikurpitsa veitsellä ja koverra lusikalla siemenet. Laita siemenet veteen ja keitä kurpitsansiemeniä n. 30 min. Jäähdytä. Paina veitsellä leikkuulautaa
vastaan kurpitsansiemen, että sisältä tulee pehmeämpi osa. Käytä siis vain pehmeä osa ja paahda ne uunissa, kunnes saavat vähän väriä.
KAKKUPOHJA: Vatkaa sokerit ja kananmunat vaaleaksi vaahdoksi. Paahda voita, että se paahtuu hieman. Lisää jauhot, jäähtynyt voi ja maito vaahtoon ja sekoita huolellisesti. Paista uunissa pienissä vuoissa 175 asteessa n. 30min
KUORRUTE: Kiehauta voi, sokeri, lisää kerma ja jauhot, kurpitsansiemenet ja laita kakun päälle. Jatka paistamista n. 10min.
ORVOKKI CREME ANGLAISE: Lisää kaikki nesteet kattilaan ja osa orvokeista kypsennä keskilämmöllä 83 asteiseksi.
Kokoa annos lautaselle, koristele lopuilla orvokeilla