1. Paista ¾ rasiaa varsiparsakaaleja pannulla reilussa voissa. Mausta suolalla ja sitruunamehulla. Soseuta varsiparsakaalit ja voisitruunamehuseos tehosekoittimessa tasaiseksi pyreeksi.
2. Kiehauta kattilassa 2dl vettä ja puolukat. Lisää kattilaan hillosokeri ja jäähdytä.
3. Leikkaa lohipalat nahattomiksi annospaloiksi. Paista kuumalla pannulla, mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Lisää päälle lehtikultaa.
4. Hollandaise: Laita kattilaan salottisipuli, ½ dl sitruunamehua, ½ dl vettä ja loraus etikkaa. Keitä seos kasaan. Lisää jäähtyneeseen nesteeseen neljä keltuaista ja sekoita. Lisää joukkoon sulatettu voi ja sekoita koko ajan lämpimän levyn päällä tai vesihauteessa niin kauan, että kastike sakenee. Lisää joukkoon sininen väriaine.
5. Paista kanan rintafileet kuumalla pannulla. Mausta suolalla, timjamilla ja valkosipulilla. Anna paistettujen fileiden vetäytyä foliossa muutaman minuutin ajan.
6. Soseuta herneet ja herneenpalkot tehosekoittimessa tasaiseksi soseeksi. Lisää joukkoon noin 100g voita ja jatka sekoittamista.
7. Uppopaista jäkälät nopeasti kuumassa öljyssä. Mausta suolalla.
8. Paista loput varsiparsakaalit sekä herkkusienet pannulla voissa. Mausta sitruunalla ja suolalla.