MasterChef: Tattipasta – Teemu I:n resepti

mc_eps2_tehtävä1_annos_teemu_i_kuvaaja_juuli_aschan_1

MasterChef Suomi -sarjan toisessa jaksossa toisinnettiin annoksia tuomareiden Helena Puolakan, Henri Alénin ja Kape Aihisen lempiannoksista.

Ainekset

  • noin 200 g herkkutatteja
  • 150 g voita
  • 4 kpl salottisipuleita
  • 200 g 00-jauhoja
  • 2 kananmunaa

Valmistusohje

Tee pastataikina. Pastataikinan ohjeita löydät täältä.

Ruskista voi. Karamellisoi sipulit. 

Kauli tai tee koneella pasta, jauhota.

Pilko tatit, ruskita pannulla. Yhdistä pasta tattien kanssa.

Lisää karamellisoitu sipuli pastan joukkoon. Laita lautaselle ja kaada ruskistettu voi päälle.

Viimeistele mustapippurilla ja suolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!