MasterChef: Tattipasta – Teemu I:n resepti
MasterChef Suomi -sarjan toisessa jaksossa toisinnettiin annoksia tuomareiden Helena Puolakan, Henri Alénin ja Kape Aihisen lempiannoksista.
Ainekset
- noin 200 g herkkutatteja
- 150 g voita
- 4 kpl salottisipuleita
- 200 g 00-jauhoja
- 2 kananmunaa
Valmistusohje
Tee pastataikina. Pastataikinan ohjeita löydät täältä.
Ruskista voi. Karamellisoi sipulit.
Kauli tai tee koneella pasta, jauhota.
Pilko tatit, ruskita pannulla. Yhdistä pasta tattien kanssa.
Lisää karamellisoitu sipuli pastan joukkoon. Laita lautaselle ja kaada ruskistettu voi päälle.
Viimeistele mustapippurilla ja suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka