Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef: Sienipasta – Ollin resepti

mc_eps4_annos_olli_kuvaaja_juuli_aschan_1
Julkaistu 22.02.2022 21:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.

Ainekset

  • 280 g Durumjauho
  • 5 keltuaista
  • 1 kokonainen kananmuna
  • 2 kpl portobello
  • 1 kpl hopeasipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • luraus valkoviiniä
  • suola
  • mustapippuri
  • 50 g voita
  • oliviiöljyä
  • 50 g parmesan
  • raastettua tryffeliä
  • basilikasiilppua
  • oreganoa

Valmistusohje

Valmista pasta. Sekoita ainekset. Laita vakuumiin 15 min. Tee tagliatelle

Leikkaa sienet ja sipuli pieniksi paloiksi ja laita hautumaan pannulle. Lisää aineksia ja tee kastike. Leikkaa portobellosta ohuita siivuja ja paista oliiviöljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä pasta ja sekoita kastikkeeseen. Emulsioi kastike ja tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef