MasterChef: Sienipasta – Ollin resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.
Ainekset
- 280 g Durumjauho
- 5 keltuaista
- 1 kokonainen kananmuna
- 2 kpl portobello
- 1 kpl hopeasipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- luraus valkoviiniä
- suola
- mustapippuri
- 50 g voita
- oliviiöljyä
- 50 g parmesan
- raastettua tryffeliä
- basilikasiilppua
- oreganoa
Valmistusohje
Valmista pasta. Sekoita ainekset. Laita vakuumiin 15 min. Tee tagliatelle
Leikkaa sienet ja sipuli pieniksi paloiksi ja laita hautumaan pannulle. Lisää aineksia ja tee kastike. Leikkaa portobellosta ohuita siivuja ja paista oliiviöljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä pasta ja sekoita kastikkeeseen. Emulsioi kastike ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi