MasterChef: Sienipasta – Ollin resepti

mc_eps4_annos_olli_kuvaaja_juuli_aschan_1

MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.

Ainekset

  • 280 g Durumjauho
  • 5 keltuaista
  • 1 kokonainen kananmuna
  • 2 kpl portobello
  • 1 kpl hopeasipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • luraus valkoviiniä
  • suola
  • mustapippuri
  • 50 g voita
  • oliviiöljyä
  • 50 g parmesan
  • raastettua tryffeliä
  • basilikasiilppua
  • oreganoa

Valmistusohje

Valmista pasta. Sekoita ainekset. Laita vakuumiin 15 min. Tee tagliatelle

Leikkaa sienet ja sipuli pieniksi paloiksi ja laita hautumaan pannulle. Lisää aineksia ja tee kastike. Leikkaa portobellosta ohuita siivuja ja paista oliiviöljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä pasta ja sekoita kastikkeeseen. Emulsioi kastike ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!