MasterChef: Sienipasta – Ollin resepti
MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.
Ainekset
- 280 g Durumjauho
- 5 keltuaista
- 1 kokonainen kananmuna
- 2 kpl portobello
- 1 kpl hopeasipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- luraus valkoviiniä
- suola
- mustapippuri
- 50 g voita
- oliviiöljyä
- 50 g parmesan
- raastettua tryffeliä
- basilikasiilppua
- oreganoa
Valmistusohje
Valmista pasta. Sekoita ainekset. Laita vakuumiin 15 min. Tee tagliatelle
Leikkaa sienet ja sipuli pieniksi paloiksi ja laita hautumaan pannulle. Lisää aineksia ja tee kastike. Leikkaa portobellosta ohuita siivuja ja paista oliiviöljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä pasta ja sekoita kastikkeeseen. Emulsioi kastike ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku