Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef: Vadelma-vaahterasiirappi-pannacotta, Ressun resepti

MasterChef24 joulu ressu
Julkaistu 03.12.2024 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan joulujakson resepti.

Ainekset

  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl maitoa
  • 2 dl ranskankermaa
  • 3 rkl sokeria
  • rosmariinioksa
  • vaniljasokeria sen verran, että maistuu vanilja ennen viileään laittoa
  • 2 liivatelehtä
  • vadelmia vaahterasiirapissa
  • pipari hienonnettu muruiksi
  • limeä

Valmistusohje

Keitä kuohukerma, maito, sokeri ja vaniljasokeri muutaman minuutin ajan. Laita mukaan rosmariininoksa. Siivilöi se pois keittämisen jälkeen. Anna jäähtyä hetki.  Sekoita joukkoon ranskankerma ja tsekkaa, että vaniljaa on riittävästi.

Laita seos lasiin tai johonkin mieleiseesi astiaan.

Anna jäähtyä jääkaapissa mielellään yön yli. Ennen tarjoilua ripottele piparin murusia pinnalle ja laita vadelmat ja siirappiseosta antamaan makua. Vielä muutama tippa limeä päälle ja voilà.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit