MasterChef: Kananrintaa ja tummaa suklaata – Timon resepti
MasterChef Suomi -kauden starttijaksossa tehtiin annos mysteeriboksin sisällöstä.
Ainekset
- 1 kpl Kananrinta nahkoineen
Appelsiini-suklaa kastike
- 1 kpl Chili
- 50 g Tumma Suklaata
- 0,5 dl Kermaa
- 0,5dl Appelsiinin mehua
- Suolaa
Täytetty tomaatti
- 50 g Aurajuustoa
- 50 g Kreikkalaista jogurttia
- 1 dl Kermaa
- Suolaa
Valmistusohje
Paista kana voissa nahkapuoli rapeaksi ja ota väri myös lihapuolelle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 10-15 min tai kunnes kana on varmasti kypsä.
Kypsennä chili voissa kattilassa. Lisää kerma, suklaa ja appelsiinimehu. Seikoita kunnes suklaa on sulanut. Aja kastike tasaiseksi tehosekoittimessa ja siivilöi. Mausta suolalla.
Leikkaa tomaatista kansipuoli ja tyhjennä tomaatin sisus. Laita sekoitusastiaan aurajuusto, jogurtti, kerma ja suola, sekoita tasaiseksi massaksi. Täytä tomaatti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku