MasterChef: Kananrintaa ja tummaa suklaata – Timon resepti

MasterChef_Suomi_2023_eps1_annos_Timo_kuva_juuli_aschan_003

MasterChef Suomi -kauden starttijaksossa tehtiin annos mysteeriboksin sisällöstä.

Ainekset

  • 1 kpl Kananrinta nahkoineen

Appelsiini-suklaa kastike

  • 1 kpl Chili
  • 50 g Tumma Suklaata
  • 0,5 dl Kermaa
  • 0,5dl Appelsiinin mehua
  • Suolaa

Täytetty tomaatti

  • 50 g Aurajuustoa
  • 50 g Kreikkalaista jogurttia
  • 1 dl Kermaa
  • Suolaa

Valmistusohje

Paista kana voissa nahkapuoli rapeaksi ja ota väri myös lihapuolelle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 10-15 min tai kunnes kana on varmasti kypsä.

Kypsennä chili voissa kattilassa. Lisää kerma, suklaa ja appelsiinimehu. Seikoita kunnes suklaa on sulanut. Aja kastike tasaiseksi tehosekoittimessa ja siivilöi. Mausta suolalla.

Leikkaa tomaatista kansipuoli ja tyhjennä tomaatin sisus.  Laita sekoitusastiaan aurajuusto, jogurtti, kerma ja suola, sekoita tasaiseksi massaksi. Täytä tomaatti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.