MasterChef VIP: Yrttinen kermapasta – Anna Perhon resepti
MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.
Yrttinen kermapasta
- 4 kpl Salottisipulia
- 1 kpl Kananmuna
- 1 dl Kermaa
- 250 g Pappardelle pastaa
- 1/2 ruukkua Salviaa
- 1/2 ruukkua Persiljaa
- Pippuri
- Suola
Valmistusohje
Hienonna sipulit ja kuullota öljyssä. Lisää joukkoon halutessasi hienonnetua rosmariinia.
Sekoita kananmuna ja kerma kerkenään.
Keitä pasta suolavedessä. Valuta valmiista pastasta ylimääräinen vesi pois.
Lisää muna-kermaseos sipuleiden kanssa pannulle. Lisää pasta ja keitä kermaa hieman kasaan.
Lisää hienonnetut yrtit. Mausta pippurilla ja suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku