Hedelmäinen kanasalaatti
Käytä mielellään kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia, niissä on ihana koostumus ja maku. Jos sinulla on kypsiä päärynöitä ja tuoreita persikoita, voit toki vaihtaa purkkihedelmät niihin.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Kahdelle
- ½ grillattu broileri
- 1 salaatinkerä
- 3 lehtisellerin vartta
- 1 prk parsaa
- 1 dl pieniä, kokonaisia herkkusieniä
- 2-3 säilykepersikanpuolikasta
- 2-3 säilykepäärynänpuolikasta
Kastike
- 1 dl jogurttia
- 2 rkl tomaattipyreetä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- halutessasi, tabascoa
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Sekoita kastike, maista ja mausta lisää tarvittaessa.
2. Irrota broilerista lihat ja paloittele ne pienemmiksi.
3. Asettele tarjoiluvadille salaattia, suikaloitua selleriä, parsaa ja kokonaisia pieniä herkkusieniä. Lohko hedelmät ja asettele ne sekä kanapalat vadille. Tarjoile kastikkeen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"