Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hedelmäinen kanasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Käytä mielellään kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia, niissä on ihana koostumus ja maku. Jos sinulla on kypsiä päärynöitä ja tuoreita persikoita, voit toki vaihtaa purkkihedelmät niihin.

Kahdelle

  • ½ grillattu broileri
  • 1 salaatinkerä
  • 3 lehtisellerin vartta
  • 1 prk parsaa
  • 1 dl pieniä, kokonaisia herkkusieniä
  • 2-3 säilykepersikanpuolikasta
  • 2-3 säilykepäärynänpuolikasta

Kastike

  • 1 dl jogurttia
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • halutessasi, tabascoa
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Sekoita kastike, maista ja mausta lisää tarvittaessa.

2. Irrota broilerista lihat ja paloittele ne pienemmiksi.

3. Asettele tarjoiluvadille salaattia, suikaloitua selleriä, parsaa ja kokonaisia pieniä herkkusieniä. Lohko hedelmät ja asettele ne sekä kanapalat vadille. Tarjoile kastikkeen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanasalaatti