Yrttitarhurin silakat
Valmista tänään, nauti jo huomenna!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g silakkafileitä
- 2 tl suolaa
- tilliä, ruohosipulia, kirveliä
Yrttiliemi
- 1 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- 1 dl öljyä
- pala purjoa
- 1 pieni punasipuli
- 1 tl rouhittua viherpippuria
Valmistusohje
Sekoita yrttiliemeen etikka, öljy, pala purjoa renkaina, hienonnettu punasipuli sekä rouhittu viherpippuri.
Vedä silakkafileet nahattomiksi. Asettele fileitä laakeaan astiaan ja ripottele kalojen pinnalle suolaa sekä runsaasti hienonnettuja yrttejä. Levitä fileille myös kerros yrttilientä. Jatka näin kunnes kaikki aineet on käytetty.
Silakkaherkkua voi maistella jo seuraavana päivänä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa