Mehukas vihannespurilainen
Julkaistu
Hieman vihanneksia ja hieman lihaa – täydellinen ateria, jossa on vähän hiilihydraatteja.
Yhdelle
- 100 g naudanjauhelihaa
- suolaa ja pippuria
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
Vihannesseos
- 3 rkl tomaattimurskaa
- 1 tl oliiviöljyä
- 1 rkl suikaloitua purjoa
- 5 viipaloitua herkkusientä
- suolaa
- timjamia
Valmistusohje
1. Sekoita vihannesseos kattilassa. Keitä hiljalleen ilman kantta kunnes se sakenee.
2. Sekoita jauheliha mausteiden ja sinapin kanssa. Muotoile pihviksi ja paista kypsäksi nokareessa voita pannulla. Tarjoile lisävihannesten kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku