Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ranskalainen maalaiskeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukas, lämmittävä keitto jonka valmistat vartissa. Säästä mielellään hieman purjoa koristeluun.

Kuudelle

  • 7-8 perunaa, viipaleina
  • 1 purjo, viipaleina
  • 1 lohko juuriselleriä, suikaleina
  • 1 ½ l lientä
  • 6 valkopippuria
  • 6 maustepippuria
  • 1 tl timjamia
  • ½ nippu persiljaa, hienonnettuna
  • juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna liemi kiehuvaksi, lisää vihannekset ja mausteet. Keitä kunnes perunat alkavat muusaantua.

2. Vatkaa keitto sileäksi.

3. Ripottele persiljaa päälle, tarjoile juustoraasteen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kasviskeitto