Ranskalainen maalaiskeitto
Julkaistu
Maukas, lämmittävä keitto jonka valmistat vartissa. Säästä mielellään hieman purjoa koristeluun.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Kuudelle
- 7-8 perunaa, viipaleina
- 1 purjo, viipaleina
- 1 lohko juuriselleriä, suikaleina
- 1 ½ l lientä
- 6 valkopippuria
- 6 maustepippuria
- 1 tl timjamia
- ½ nippu persiljaa, hienonnettuna
- juustoraastetta
Valmistusohje
1. Kuumenna liemi kiehuvaksi, lisää vihannekset ja mausteet. Keitä kunnes perunat alkavat muusaantua.
2. Vatkaa keitto sileäksi.
3. Ripottele persiljaa päälle, tarjoile juustoraasteen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku