Melonisalaattia kinkulla

Raikas alkuruoka.

Neljälle

  • 1 maukas meloni
  • 1 lavakurkku
  • 1 jäävuorisalaatinkerä
  • noin 200 g bayonnen kinkkua, pieninä kuutioina

Kastike

  • 2 dl kermaviiliä
  • ¾ dl chilikastiketta
  • hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Ota melonista kuulia palloraudalla, tai paloittele suuriksi kuutioiksi. Kuori kurkku ja poista siemenet, viipaloi. Suikaloi salaatti.

2. Sekoita kastike, mausta.

3. Asettele salaatti kauniisti vadille ja tarjoile kastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!