Melonisalaattia kinkulla
Julkaistu
Raikas alkuruoka.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 1 maukas meloni
- 1 lavakurkku
- 1 jäävuorisalaatinkerä
- noin 200 g bayonnen kinkkua, pieninä kuutioina
Kastike
- 2 dl kermaviiliä
- ¾ dl chilikastiketta
- hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Ota melonista kuulia palloraudalla, tai paloittele suuriksi kuutioiksi. Kuori kurkku ja poista siemenet, viipaloi. Suikaloi salaatti.
2. Sekoita kastike, mausta.
3. Asettele salaatti kauniisti vadille ja tarjoile kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka