1. Kastike: Silppua ruohosipuli. Sekoita keskenään viinietikka, sitruunamehu, sinappi ja sokeri. Lisää öljy vähitellen koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon ruohosipulisilppua ja sekoita.
2. Valuta rapusäilyke. Kuori punasipuli ja leikkaa se renkaiksi. Puhdista ja viipaloi retiisit ja salaattisipulit. Jaa salaatinlehdet, retiisit, salaattisipulit ja rapusäilyke neljälle lautaselle.
3. Kuumenna öljy kattilassa. Laita sinisimpukat ja kampasimpukat kattilaan ja anna rätistä 5 minuuttia. Lisää jättikatkaravut ja paista minuutti, tai kunnes katkaravut ovat vaaleanpunaisia ja sinisimpukat ovat avautuneet. Heitä pois simpukat, jotka eivät avaudu. Jaa lautasille keitetyt äyriäiset ja tiputtele kastiketta päälle. Koristele limettilohkoilla ja basilikanlehdillä.