Minikuorukat

Vaihtele erilaisia täytteitä kaupasta saataviin valmiisiin minikrustadeihin eli kuorukoihin. Keksi itse tai kokeile näitä kahta.

24 pikkukuorukkaa

  • 1 pkt minikrustadeja, 24 kpl

Täyte 1

  • 150 g maksapasteijaa
  • 1 valkosipulinkynsi puristettuna
  • 1 rkl konjakkia
  • 1-2 rkl kermaa
  • 1 rkl persiljasilppua

Koristeeksi

  • suikaloitua retiisiä

Täyte 2

  • 4 rkl majoneesia
  • 1-2 dijonsinappia
  • 1 rkl tillisilppua
  • ½ tl rakuunaa
  • 150 g katkarapuja hienonnettuna

Valmistusohje

1, Sekoita kumpikin täyte erikseen.

2. Lusikoi tai pursota täytettä kuorukoihin, koristele.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!