Vaihtele erilaisia täytteitä kaupasta saataviin valmiisiin minikrustadeihin eli kuorukoihin. Keksi itse tai kokeile näitä kahta.

24 pikkukuorukkaa

  • 1 pkt minikrustadeja, 24 kpl

Täyte 1

  • 150 g maksapasteijaa
  • 1 valkosipulinkynsi puristettuna
  • 1 rkl konjakkia
  • 1-2 rkl kermaa
  • 1 rkl persiljasilppua

Koristeeksi

  • suikaloitua retiisiä

Täyte 2

  • 4 rkl majoneesia
  • 1-2 dijonsinappia
  • 1 rkl tillisilppua
  • ½ tl rakuunaa
  • 150 g katkarapuja hienonnettuna

Valmistusohje

1, Sekoita kumpikin täyte erikseen.

2. Lusikoi tai pursota täytettä kuorukoihin, koristele.

Tuoreimmat aiheesta

Alkupala