Minikuorukat
Julkaistu
Vaihtele erilaisia täytteitä kaupasta saataviin valmiisiin minikrustadeihin eli kuorukoihin. Keksi itse tai kokeile näitä kahta.
24 pikkukuorukkaa
- 1 pkt minikrustadeja, 24 kpl
Täyte 1
- 150 g maksapasteijaa
- 1 valkosipulinkynsi puristettuna
- 1 rkl konjakkia
- 1-2 rkl kermaa
- 1 rkl persiljasilppua
Koristeeksi
- suikaloitua retiisiä
Täyte 2
- 4 rkl majoneesia
- 1-2 dijonsinappia
- 1 rkl tillisilppua
- ½ tl rakuunaa
- 150 g katkarapuja hienonnettuna
Valmistusohje
1, Sekoita kumpikin täyte erikseen.
2. Lusikoi tai pursota täytettä kuorukoihin, koristele.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa