Tapenadekurkut dijonsinapilla
Julkaistu
Suolaista ja maukasta drinkkinaposteltavaa. Voit ostaa valmista tapenadea kaupasta, jos sinulla on kiire.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
1 satsiin
- 1 iso lavakurkku
Tapenade
- 2 valkosipulinkynttä
- noin 10 sardellia
- 2 rkl kapriksia
- noin 250 g mustia, kivettömiä oliiveja
- 1 maustemitta timjamia
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 dl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Sekoita tapenade monitoimikoneessa, lisää öljy vähän kerrallaan kunnes saat sopivan paksun seoksen. Mausta.
2. Halkaise kurkku pituussuuntaan ja poista siemenet. Laita tapenade täytteeksi. Paloittele sopivan kokoisiksi suupaloiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku