Mummon kurkut tillillä

Ainekset

  • 2 kurkkua
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl suolaa
  • väkiviinaetikkaa
  • tilliä

Valmistusohje

Kuori kurkut ja leikkaa noin 3 mm viipaleiksi. Laita muovirasiaan, jossa on tiukka kansi. Heitä kurkkujen perään sokeri, suola ja hulaus etikkaa. Laita purkin kansi kiinni ja ravistele. Tarkista että maku on kohdallaan ja korjaa tarvittaessa. Laita kurkkujen sekaan vielä tillisilppua ja nosta purkki jääkaappiin viilentymään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.