Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Rakuunaporkkanat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 1 kg porkkanoita
  • ½ puntti rakuunaa
  • suolaa
  • oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu

Valmistusohje

Kuori ja pilko porkkanat suupalan kokoisiksi paloiksi. Keitä suolatussa vedessä melkein pehmeiksi, eli muista tarkkailla porkkanoiden kypsymistä. Kun ne ovat sopivan kypsiä, siivilöi keitinvedestä ja laita kulhoon. Silppua porkkanoiden sekaan tuore rakuuna, purista sitruunan mehu ja lorauta sekaan pari kolme ruokalusikallista oliiviöljyä. Rouhi sekaan vielä suolaa myllystä ja tarkista maku. Tarjoa joko lämpiminä tai viileänä lisukkeena vaikka salaatissa.

Tuoreimmat aiheesta

Porkkanat